maanantai 17. toukokuuta 2010

Värilliset piilolinssit

Värillisiä piilolinssejä on kolmea erityyppistä: läpikuultavien enchancer-piilolinssien tarkoituksena on  korostaa silmän omaa väriä. Läpikuultavat värilliset piilolinssit soveltuvat yleensä parhaiten niille, joilla on vaaleat silmät ja jotka haluavat tehdä silmien väristä voimakkaamman. Esimerkiksi vaalean sinisiset silmät voi muuttaa syvän tumman sinisiksi silmiksi. On myös mahdollista muuttaa vaaleat silmät eri värisiksi, kuten vaalean siniset vihreäksi. Kuitenkaan tummien silmien värin muutos eri värisiksi ei onnistu läpikuultavilla piilolinsseillä.

Opaque linssien (eli peittävien lissien) värisävyt ovat syvempiä, läpinäkymättömiä sävyjä, jotka voivat muuttaa silmien värin kokonaan - jos sinulla on tummat silmät tarvitse opaque linssit muuttaaksesi silmiesi väriä.
Värit ovat yleensä tehty pistematriisi kuviotekniikalla, jolla saadaan kuviointi muistuttamaan mahdollisimman paljon silmän luonnollista kuviointia.

Kun halutaan bileissä, elokuvissa, naamiaisissa tai tms. muuttaa radikaalisti silmien ulkonäköä, voidaan käyttää Crazy-piilolinssejä. Ne ovat opaque linssejä, joihin on laitettu jokin erityiskuvio, esim. kissansilmä,  dollari, jalkapallo jne.

Useita värillisiä piilolinssejä on saatavana kertakäyttö-, kuukausi- ja pitkän vaihtovälin linsseinä. On myös mahdollista saada värilliset piilolinssit ilman vahvuuksia .

Värilliset piilolinssit on mahdollista hankkia optikolta tai voit tilata myös piilolinssit netistä, jolloin saat ne edullisemmin. Netistä tilatessa sinun tulee luonnollisesti tilata vain piilolinssireseptisi mukaisia linssejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti